Optiespecialist Volatility Trader

Optiespecialist

Leon van Dam is sinds 2002 directeur van de website www.optiespecialist.com, een website voor de actieve speculant. Voorheen was hij vele jaren werkzaam als Financieel Manager bij diverse Amerikaanse bedrijven, waaronder Honeywell te Amsterdam. De Optiespecialist verkoopt voornamelijk opties vanuit de overtuiging dat alleen het schrijven van opties tot structurele winstgevendheid kan leiden. “Wie schrijft, die blijft.”

Website: www.optiespecialist.com

Soort effecten: opties

Benodigd startkapitaal: € 15.000

Aan de hand van de ontwikkelingen van diverse beweeglijke fondsen op de Amerikaanse aandelenmarkt (Bijvoorbeeld Tesla, Amazon, etc.) en/of beweeglijke indices (bijvoorbeeld: goud, Forex EUR/USD, etc.) wordt er wekelijks een positie ingenomen met het doel om een minimaal target van 100 USD aan winst te behalen.

Volatility Trader (de naam zegt het al) zoekt bewust de meer volatiele aandelen/indices op, omdat juist daar de combinatie van het ontvangen van een interessante premie in combinatie met het innemen van “out of the money” opties zeer goed te combineren is.

Met deze marktbenadering werken we standaard met 1 unit per 15.000 euro. Uiteraard kunt u aangeven of u met meerdere units wilt werken.

Het benodigde startkapitaal om Optiespecialist Volatility Trader te kunnen volgen is minimaal € 15.000.

shadow-ornament

Resultaten

Win/Loss

Kies je favoriete professional en volg (automatisch) zijn trades.

Gratis rekening (te openen vanaf USD 5.000). Voordelig abonnement, lage margins en gunstige tarieven.