Optiespecialist Lone Wolf Trader

Optiespecialist

Leon van Dam is sinds 2002 directeur van de website www.optiespecialist.com, een website voor de actieve speculant. Voorheen was hij vele jaren werkzaam als Financieel Manager bij diverse Amerikaanse bedrijven, waaronder Honeywell te Amsterdam. De Optiespecialist verkoopt voornamelijk opties vanuit de overtuiging dat alleen het schrijven van opties tot structurele winstgevendheid kan leiden. “Wie schrijft, die blijft.”

Website: www.optiespecialist.com

Soort effecten: opties

Benodigd startkapitaal: € 20.000

Werkwijze Optiespecialist Lone Wolf Trader:  aan de hand van de ontwikkelingen van de Duitse DAX Xetra wordt er (bijna) wekelijks een positie op deze index ingenomen met het doel om een minimaal target van 75 euro aan winst te behalen (20% rendement per jaar).

Lone Wolf Trader kijkt incidenteel ook naar een andere markt (S&P 500 of Crude Oil) als het beeld voor de DAX te onduidelijk is binnen een bepaalde periode.

Met deze marktbenadering werken we standaard met 1 unit per 20.000 euro. Uiteraard kunt u aangeven of u met meerdere units wilt werken.

Marktbenadering: veelal inname posities op donderdagmiddag richting de expiratie van de DAX weekopties op vrijdagmiddag 13:00 uur.

Het benodigde startkapitaal om Optiespecialist Lone Wolf Trader te kunnen volgen is minimaal € 20.000.

shadow-ornament

Resultaten

Win/Loss

Kies je favoriete professional en volg (automatisch) zijn trades.

Gratis rekening (te openen vanaf USD 5.000). Voordelig abonnement, lage margins en gunstige tarieven.