Emma

Trading Stone

Tradingstone is opgericht door Michael Schooleman. Ik ben sinds 2007 actief op de beurs. Gestart met aandelen vervolgens opties en CFD's. In de eerste jaren veel fouten gemaakt en verloren. Echter de passie voor de beurs is in deze jaren alleen maar sterker geworden. Ik heb veel strategieën geanalyseerd en uiteindelijk een manier van handelen kunnen ontwikkelen dat voor mij werkt en rendeert. Door vaste regels van signalen op te stellen, de computer de trade te laten uitvoeren en managen heb ik een manier gevonden waar ik mij prettig bij voel. Emoties zijn uitgeschakeld en elk signaal wordt opgevolgd.

Website: www.tradingstone.nl

Soort effecten: Forex EUR/USD

Benodigd startkapitaal: $ 1.500

Emma is een volledig geautomatiseerde daytrading strategie dat handelt op de EUR/USD. Het werkt met diverse indicatoren en patronen om de trend te bepalen. De strategie is actief van maandag tot en met donderdag (24 uur per dag). Op vrijdag en speciale dagen (b.v. ECB of FED vergaderingen) wordt er niet gehandeld. (Reden: we willen zo min mogelijk overnight in het weekend met een positie).

Het systeem handelt als er voldoende beweeglijkheid (volatiliteit) is. Meerdere signalen per dag is mogelijk. Indien er een positie is ingenomen, is de verwachting dat de trend zich in deze richting doorzet. Emma probeert zo lang mogelijk de trend te blijven volgen. Indien de trend niet doorzet proberen we de positie break even te sluiten. Indien dit niet lukt hebben we een stoploss dat gedurende de trade in ons voordeel wordt aangepast.

shadow-ornament

Resultaten

Win/Loss

Win: volgt Loss: volgt

Kies je favoriete professional en volg (automatisch) zijn trades.

Gratis rekening (te openen vanaf USD 5.000). Voordelig abonnement, lage margins en gunstige tarieven.