ElkeWeekGeld.nl DAX Weekoptie Systeem

ElkeWeekGeld.nl

In het jaar 1987 ben ik geïnteresseerd geraakt in de financiële wereld. De beurscrash maakte als tiener veel indruk op mij. Sindsdien wil ik alles weten over de achterliggende mechanismen. Ik heb een universitaire studie accountancy afgerond en ben altijd in financiële functies werkzaam geweest.

Ik lees alles wat los en vast zit over geldzaken, economie, opties, aandelen, beurzen. De laatste jaren richt ik me 100% op het doorgronden van de mogelijkheden op de beurs. Strategieën volgen van anderen, evalueren en zelf bedenken. Wat werkt en wat niet? Hoe kun je op een veilige manier toch een goed rendement behalen? Er zijn heel wat uren in gaan zitten; kennis vergaren en het daadwerkelijk testen en uitproberen.

Ik realiseer me dat niet iedereen tijd en zin heeft om hier mee bezig te zijn. Door wekelijks mijn informatie te gebruiken hoef je er zelf geen studie van te maken en kun je naast je andere bezigheden toch verantwoord zelf beleggen. Je geld laten groeien, net als ik doe, zodat je iedere week geld verdient met je vermogen. En dat kan flink oplopen, en helemaal met rendementen van meer dan 20%!

Natuurlijk brengt beleggen altijd risico’s met zich mee. Mijn systeem heb ik opgebouwd met weinig risico als uitgangspunt. Daardoor zijn de mogelijke risico’s zeer beperkt. Ik ben blij met het eindresultaat, een verantwoord en transparant financieel product en deze informatie deel ik graag met je!

Soort effecten: opties

Benodigd startkapitaal: € 10.000

Dit systeem heeft als basis het in eigen beheer ontwikkelde model dat gebruikt wordt voor het wekelijks innemen van optieposities op de DAX.

Het streven is om met dit systeem een rendement te realiseren van 20% per jaar.

Het systeem gaat uit van het schrijven van 2 opties op de DAX. In optietermen: een “Short Strangle”. Hierdoor creëer je een bandbreedte waarbinnen de DAX zich mag bewegen. Elke week realiseren we een winst indien de DAX niet onder of boven de door het systeem gestelde bandbreedte komt.

De positie wordt vrijdag tussen 16.00 en 17.00 ingenomen.

Je hebt voor dit systeem 10.000 euro nodig per optiecombinatie. Uiteraard kun je aangeven of je met een veelvoud daarvan wilt werken.

shadow-ornament

Resultaten

Win/Loss

Open een gratis rekening en kopieer de trades van je favoriete belegger

Gratis rekening (te openen vanaf USD 5.000). Voordelig abonnement, lage margins en gunstige tarieven.